Alejandro Fuentes

Personvern

sist revidert 14.06.18

Alejandro Fuentes AS er opptatt av personvernet ditt, og vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi har som mål å følge alle gjeldene lover og regler når det gjelder å ivareta besøkendes personvern. Denne personvernpolicyen forteller deg om hvilke opplysninger vi samler om deg når du besøker www.alejandrofuentes.com, og hva disse opplysningene brukes til.

Analyse

Nettstedet vårt samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på siden ved hjelp av Google Analytics. Dette gjør vi for å hente ut statistikk som hjelper oss til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet vi har på nettsiden. Disse opplysningene sier oss ikke noe om hvem du er, men forteller oss f.eks. hvor mange som er innom siden, hvor lenge de er der inne, hvor de besøkende kommer fra og hvilken nettlesere som brukes.

Sosiale medier

Vi har også valgt å installere Facebook-piksel på nettsiden vår. Dette hjelper oss til å samle inn anonymisert informasjon om besøkende på nettsiden vår, og hvilke andre sider de har besøkt. Hensikten er å kunne treffe relevant publikum med annonsene og artiklene våre. Informasjonen lagres i 180 dager, og inneholder ingen personidentifiserende opplysninger. Du kan endre innstillingene dine for facebook-annonsering her: https://www.facebook.com/ads/preferences

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser. Dersom du ønsker å slå av informasjonskapsler, kan du selv gjøre det i din nettleser.

Facebooksiden vår er ment å være en informasjonsside for Alejandro Fuentes, hvor vi også vil dele relevant informasjon med våre følgere. Husk at du selv er ansvarlig for det du deler eller kommenterer på innleggsiden eller i kommentarfeltet. Tenk over hva du skriver før du publiserer. Deler du bilder eller filmer må du være sikker på at du overholder regler for bildedeling og opphavsrett. Kommentarer som er i strid med lover eller etiske normer fjernes uten varsel. Det samme skjer med kommentarer som oppfordrer til kjøp/innmelding e.l.

Lagring og deling

Opplysningene samler inn lagres ikke, og informasjonen som samles inn deles ikke med noen tredjepart.

Nettsiden vår driftes av oss i Alejandro Fuentes AS, org.nr. 918 165 800, og det er vi som har ansvaret for å beskytte opplysningene vi samler inn.

Adresse:

Alejandro Fuentes AS
Sildeneset 6
4625 FLEKKERØY

eller du kan kontakte oss på

E-post: [email protected]